שלום אורח/ת, התחבר/י

נישנושים בריאים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

כשאנו מארחים מומלץ שהנשנושים יהיו כמה שיותר בריאים כדי לא להתפתות למשהו לא בריא.... הנה כמה נשנושים בריאים שניתן להכין במספר דקות:

לוקחים גרעיני תירס, שופכים לסיר עם שמן זית ומחכים לפצפוצים.
כשההפרש בין פצלוח לפצלוח הוא יותר מ 2 שניות, לכבות את האש ,להעביר לקערה ולהוסיף מעט מלח.
נשנוש בריא, קל להכנה והכי חשוב טעים!

החזיקו במקפיא פולי סויה. כשהאורחים מגיעים, תגישו להם אדממה במקום פיצוחים וחטיפים…
כך, גם מקבלים ערכים תזונתיים וגם שומרים על הגזרה.

מכיל המון סיבים תזונתיים ותורם לתחושת שובע לאורך זמן.
לוקחים 2-3 תפוחי עץ, מוציאים את הליבה,
חותכים לפרוסות דקות ומכניסים לתנור בחום 120 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים. 

חותכים גזר, מלפפון, גמבה, קולרבי, שומר,צנונית ועוד , ומגישים!
מומלץ להכין מטבל לצד הירקות מיוגורט עם שמיר קצוץ, ממרח אבוקדו, טחינה ביתית ועוד…

ניתן לקנות גרגירי חומוס קפואים(סנפרוסט וכו’), או להכין מראש ולהקפיא!
בשלו את החומוס מספר דקות במים יחד עם כורכום וכמון, סננו והגישו עם מלח, פלפל ומעט מיץ לימון…
כל כך בריא, משביע וטעים…!!!!

רוצה לקבל ממני טיפים נטורופתיים חשובים, לשמירה על אורח החיים הבריא שלך ? מלאי בבקשה כאן את פרטייך ואחזור אלייך לשיחת טלפון אישית:

שיר לויתן - נטורופתית והרבליסטית קלינית

גולשים שקראו את הכתבה הזו התעניינו גם ב:

* מידע זה הובא לידיעתכם באופן כללי, אינפורמטיבי ולימודי בלבד, אינו התוויתי או רפואי, ולכן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לייעוץ רפואי אישי או לבדיקה וטיפול רפואיים הולמים. על חולים להתייעץ באופן אישי עם רופא מומחה, המכיר את ההיסטוריה הרפואית על מנת למצוא עבורם ולהמליץ בפניהם, על דרך טיפולית המתאימה למחלתם.

לתגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *