כשאנו מארחים מומלץ שהנשנושים יהיו כמה שיותר בריאים כדי לא להתפתות למשהו לא בריא…. הנה כמה נשנושים בריאים שניתן להכין במספר דקות
פופקורן ביתי
לוקחים גרעיני תירס, שופכים לסיר עם שמן זית ומחכים לפצפוצים.
כשההפרש בין פצלוח לפצלוח הוא יותר מ 2 שניות, לכבות את האש ,להעביר לקערה ולהוסיף מעט מלח.
נשנוש בריא, קל להכנה והכי חשוב טעים!
אדממה
החזיקו במקפיא פולי סויה. כשהאורחים מגיעים, תגישו להם אדממה במקום פיצוחים וחטיפים…
כך, גם מקבלים ערכים תזונתיים וגם שומרים על הגזרה.
צ’יפס תפוחים אפויים
מכיל המון סיבים תזונתיים ותורם לתחושת שובע לאורך זמן.
לוקחים 2-3 תפוחי עץ, מוציאים את הליבה,
חותכים לפרוסות דקות ומכניסים לתנור בחום 120 מעלות למשך שעה וחצי עד שעתיים.
מקלות של ירקות
חותכים גזר, מלפפון, גמבה, קולרבי, שומר,צנונית ועוד , ומגישים!
מומלץ להכין מטבל לצד הירקות מיוגורט עם שמיר קצוץ, ממרח אבוקדו, טחינה ביתית ועוד…
גרגירי חומוס
ניתן לקנות גרגירי חומוס קפואים(סנפרוסט וכו’), או להכין מראש ולהקפיא!
בשלו את החומוס מספר דקות במים יחד עם כורכום וכמון, סננו והגישו עם מלח, פלפל ומעט מיץ לימון…
כל כך בריא, משביע וטעים…!!!!
אתם מוזמנים לשאול אותי כל שאלה שעולה לכם מקריאת הבלוג הזה. ואתם כמובן גם מוזמנים להגיב ולשתף את הבלוג כאן בהמשך העמוד.
הרשמה לניוזלטר ולקבוצת הוואטס אפ של אלכימיסט
אנחנו מזמינים אותך להירשם לניוזלטר של אלכימיסט, בו תוכלו לקבל את המידע העדכני ביותר על פתרונות בריאות טבעיים למצבי בריאות רבים, הכוללים מחקרים וטיפים יעילים להשגת בריאות מרבית.
את כל ההדרכות האקסקלוסיביות, שנפרסם בבלוג הבריאות של אלכימיסט, תוכלו לקבל ישירות למייל שלכם או בקבוצת הוואטס אפ – בלוג הבריאות של אלכימיסט, אליה תוכלו להרשם כאן:
להרשמה לקבלת הבלוגים והעדכונים למייל שלכם, הירשמו כאן בטופס: